Andrei Cionca, CEO Impetum Group şi fondator CITR, ROCA şi ROCA X: Atuurile care m-au ajutat să evolez sunt munca multă şi ambiţia, combinate cu voinţa de a reuşi

Postat la 11 ianuarie 2021 431 afişări

Andrei Cionca, CEO Impetum Group şi fondator CITR, ROCA şi ROCA X: Atuurile care m-au ajutat să evolez sunt munca multă şi ambiţia, combinate cu voinţa de a reuşi

„Atuurile care m-au ajutat să evolez sunt munca multă şi ambiţia, combinate cu voinţa de a reuşi. Iar la baza lor cred că a stat un strop de viziune care m-a ajutat să indic drumul pe care să o luăm."

Carte de vizită:

►A absolvit cursurile Facultăţii de Drept ale Universităţii „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca în anul 2000.

► A fondat Casa de Insolvenţă Transilvania, companie ajunsă în doar un an liderul pieţei de profil.

►Este unul dintre investitorii ROCA, prima platformă de investiţii şi management dedicată companiilor româneşti aflate în dificultate, precum şi Roca X, destinată investiţiilor disruptive la început de drum.

►Anul acesta, companiile CITR, principalul jucător din piaţa locală de insolvenţă, fondul de investiţii ROCA  şi ROCA X, fondul de investiţii axat pe start-up-urile din tehnologie, s-au reunit în grupul comun numit Impetum Group.

Profilul lui Andrei Cionca a apărut în anuarul 100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA 2020. El ocupă locul 22 în acest clasament, în urma voturilor primite de la reprezentanţii mediului românesc de afaceri. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Andrei Cionca,
Impetum Group,
CITR,
ROCA,
ROCA X,
v

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.