Andreea Fodor, Allianz-Ţiriac Asigurări: Perfecţiunea nu există. Există însă abilitatea de a trata obiectiv eşecul şi de a înţelege greşeala, transformând-o astfel într-un atuu

Postat la 27 iulie 2021 218 afişări

Andreea Fodor, Allianz-Ţiriac Asigurări: Perfecţiunea nu există. Există însă abilitatea de a trata obiectiv eşecul şi de a înţelege greşeala, transformând-o astfel într-un atuu

În carieră, cel mai greu îmi este când... nu interacţionez cu oamenii. Ultimul an fost o mare provocare. Deşi la început a fost mai dificil, am reuşit să ne adaptăm şi găsim formula care ne-a permis să rămânem aproape unii de ceilalţi, chiar de la distanţă.

Obiectivul meu principal în rolul actual este... dezvoltarea oameniilor şi implicit a echipei. Pentru mine, succesul se măsoară în reuşitele pe care le au oamenii din echipa pe care o coordonez.

Lucrul de care sunt cel mai mândră este... echipa mea. Am reuşit să formez o echipă minunată, bine sudată, în care fiecare îşi cunoaşte potenţialul şi reuşeste să-şi folosească abilităţile atât pentru propriul succes, cât şi al echipei.

Lecţia pe care am învăţat-o în cariera mea de până acum este că... perfecţiunea nu există. Există însă abilitatea de a trata obiectiv eşecul şi de a înţelege greşeala, transformând-o astfel într-un atuu.

Calitatea principală pe care o caut la un coleg este... francheţea, completată de inteligenţă şi bun simţ.

Sper ca viitorul să fie... „verde”. Cred că experienţa pandemică ne-a schimbat tuturor sistemul de valori şi aşteptările. Personal, îmi doresc un viitor nelimitat de verde şi sustenabil.


Vârstă: 39 de ani

Funcţie: director departament strategie şi control vânzări

Companie: Allianz-Ţiriac Asigurări

Prime brute subscrise (2020): 1,32 mld. lei


Numărul colegilor din echipa sa: 12


Experienţă: Lucrează în Allianz-Ţiriac de 15 ani, iar înainte de a se alătura echipei de vânzări, a coordonat managementul proiectelor derulate în cadrul companiei. Din acest rol, a planificat, coordonat proiecte locale şi regionale din diferite arii de expertiză. Cariera sa în Allianz-Ţiriac a început însă în aria subscriere asigurări de viaţă.


Domeniile pe care se concentrează în prezent: Analiză şi strategie de dezvoltare de business – atât din perspectiva proceselor de vânzare, tehnice şi operaţionale, cât şi din perspectiva dezvoltării echipelor din vânzări.

Profilul Andreei Fodor a fost inclus în ediţia din acest an a anuarului 100 Tineri Manageri de Top

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.