Anca Apostoae: Cred că jobul ideal este cel în care construieşti şi contribui, înveţi si evoluezi, lucrezi cu şi pentru oameni, reuşeşti să dezvolţi o gândire autonomă, antreprenorială

Postat la 23 august 2021 148 afişări

Anca Apostoae: Cred că jobul ideal este cel în care construieşti şi contribui, înveţi si evoluezi, lucrezi cu şi pentru oameni, reuşeşti să dezvolţi o gândire autonomă, antreprenorială

Cred că jobul ideal este… cel în care construieşti şi contribui, înveţi si evoluezi, lucrezi cu şi pentru oameni, reuşeşti să dezvolţi o gândire autonomă, antreprenorială.

Obiectivul meu principal în rolul actual este…  să contribui pentru ca CEC Bank să-şi atingă adevăratul potenţial. CEC Bank are o bază de pornire solidă: o istorie legată de cea a României moderne, are oameni valoroşi şi are potenţialul de a se moderniza în continuare.

Cred că stilul meu de management este definit de…. faptul că împing limite, potenţez oameni, îndrumându-i să fie cea mai bună versiune a lor, creez relaţii cu clienţii interni şi externi şi, în final, rezultate financiare şi interumane sănătoase .

Îmi place să citesc… beletristică (va recomand „Acolo unde cântă racii”, „Pacienta tăcută” ori „Zuleiha deschide ochii”), cărţi de dezvoltare personală şi neuropsihologie (aici va îndrum să citiţi „Mindsight. Noua ştiinţă a transformarii personale” a lui Daniel Siegel şi „Ce ne spune creierul” de V.S. Ramachandran).


Vârstă: 37 de ani

Funcţie: director de proiect, administrarea reţelei CEC Bank

Companie: CEC Bank

Active (la finalul anului 2020): 41,25 mld. lei

Număr de angajaţi (în medie, în 2020): 5.442


Numărul colegilor din echipa sa: peste 100


Experienţă: A lucrat aproape 15 ani în corporate banking şi deţine expertiză tehnică şi comercială (sales) din sfera clienţilor  corporate cumulată în roluri de execuţie şi management. Anterior, a lucrat în cadrul BCR, urcând diferite trepte în plan profesional - de la asistent relaţii corporate, până la rolul de director centru de afaceri corporate, responsabil de vestul Bucureştiului şi de două judeţe limitrofe.


Domeniile pe care se concentrează în prezent: Optimizarea activităţilor în reţeaua teritorială.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.