Ambiţiile tinerilor manageri din piaţa locală: „Peste 10 ani, vreau să lucrez în rolul de CEO"

Postat la 27 iulie 2021 193 afişări

Ambiţiile tinerilor manageri din piaţa locală: „Peste 10 ani, vreau să lucrez în rolul de CEO"

Cel mai mult mă inspiră… modul în care tehnologia contribuie la dezvoltarea comunităţilor şi să lucrez cu oameni care îşi doresc să schimbe mediul lor în mai bine.

Obiectivul meu principal în rolul actual este… să contribui la construcţia unei organizaţii cu un mindset de creştere şi care este antifragilă.

Din agenda mea zilnică, nu lipseşte… planningul zilei.

Peste 10 ani, vreau să lucrez în… rolul de CEO.

CEO-ul pe care îl admir cel mai mult este… Satya Nadella, CEO Microsoft (doar pentru a menţiona câteva lucruri: conceptul hit refresh, viziunea şi modul în care a reconstruit compania, growth mindset, empatia).

Îmi place să citesc… foarte mult. Lecturile mele sunt influenţate de interesele profesionale pe care le am şi curiozităţile personale. În general, se întâmplă să descopăr ceva nou şi merg pe acea nişă. Mă bazez atât pe recomandări din partea prietenilor sau a colegilor, fie din lecturile promovate de The New York Times, FT sau The Economist.

O mare parte din timpul meu liber o aloc… familiei, prietenilor şi activităţilor dedicate proiectelor personale: avansarea în dialogul societal al temelor legate de #womenintech şi #studentiantreprenori, predat şi participare la cursuri creative.


Nume: Steliana Moraru

Vârstă: 31 de ani

Funcţie: Head of Marketing and Digital Transformation

Companie: OTP Leasing România, parte din grupul bancar OTP

Active (2020): cca 506,5 mil. lei


Numărul colegilor din echipa sa: 12


Experienţă: A lucrat pentru organizaţii locale şi internaţionale, din rolurile pe care le-a avut iniiţind şi coordonând proiecte inovative în domeniul tehnologiei, dezvoltarea de produse software sau evenimente dedicate industriei. A lansat, alături de echipele pe care le-a coordonat, primele evenimente de tip hackathon din România, proiecte de accelerare a ideilor pentru start-up-uri tech şi a coordonat echipe din ţări din ECE pentru a crea evenimente similare.


Domeniile pe care se concentrează în prezent: Digital transformation, management, design de produs, leading cross-functional teams

Profilul Stelianei Moraru a apărut în ediţia din acest an a anuarului 100 Tineri Manageri de Top

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.