Alina Vigaru, Medicover: Cred că jobul ideal este acela care îţi oferă posibilitatea de a schimba în bine vieţile oamenilor, de a te dezvolta şi de a-ţi depăşi limitele permanent

Postat la 04 septembrie 2021 162 afişări

Alina Vigaru, Medicover: Cred că jobul ideal este acela care îţi oferă posibilitatea de a schimba în bine vieţile oamenilor, de a te dezvolta şi de a-ţi depăşi limitele permanent

Cred că jobul ideal este… acela care îţi oferă posibilitatea de a schimba în bine vieţile oamenilor, de a te dezvolta şi de a-ţi depăşi limită permanent. Este o reală satisfacţie să vezi roadele muncii tale şi ale echipei, de la un an la altul.

Obiectivul meu principal în rolul actual… acesta este menţinerea echipei unită şi responsabilă, dacă o motivaţi şi îi dă încrederea de la dezvolta mai departe activităţii clinice Phoenix-Medicover din zona Olteniei şi de a extinde şi diversifica serviciile medicale pe care le oferim pacienţilor noştri .

Lecţia pe care am învăţat-o în cariera mea de până acum este… că niciodată nu trebuie să spui niciodată. Consider că prin muncă, perseverenţă şi integrare poţi muta munţii.

Liderul ideal este… cel care setează direcţia şi oferă încrederea şi libertatea colegilor de a lua decizii.

Calitatea principală pe care o caut la un coleg este ... onestitatea. Consider că a fi onest cu tine însuţi şi cu cei din jurul tău este baza oricărei relaţii de durată - atât pe plan personal cât şi profesional.  

Sper ca viitorul să fie… promiţător şi mai blând. Avem planuri de dezvoltare a specialităţilor şi de extindere a clinicilor în ţară.


Vârstă: 37 de ani

Funcţie: director operaţiuni şi dezvoltare Centrul Medical Phoenix - Medicover

Companie: Medicover

Cifră de afaceri (2020, pentru întreaga divizie de servicii medicale Medicover România): 64,6 mil. euro


Numărul colegilor din echipa sa: 4


Experienţă: farmacist - 2007 - 2011, reprezentant medical Servier Pharma - 2011 - 2014, manager clinici Grup Phoenix - Medicover - 2014 - 2018, director operaţiuni şi dezvoltare Grup Phoenix - Medicover - 2018 - prezent.


Domeniile pe care se concentrează în prezent: sănătate, servicii medicale. Grupul Phoenix-Medicover este prima reţea regională de sănătate din zona Olteniei şi cuprinde opt clinici, cu peste 20 de specialităţi medicale şi chirurgicale, şi un centru de excelenţă în diagnosticarea şi tratamentul osteoporozei.

Profilul Alinei Vigaru a fost publicat în ediţia din acest an a catalogului 100 Tineri Manageri de Top

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.