Alexandru Reff, Deloitte România şi Moldova: Sper că progresele enorme din business şi din societate se vor extinde spre zonele încă în deficit de eficacitate

Postat la 13 aprilie 2021 130 afişări

Carte de vizită:

►Este country managing partner al Deloitte România şi Moldova (a preluat funcţia de country managing partner al Deloitte România la 1 iunie 2017).

►În anul 2008, când a fost inclus în anuarul Business MAGAZIN 100 TINERI MANAGERI DE TOP, era, la 32 de ani, cel mai tânăr partener al Deloitte România.

►A fost apoi, de-a lungul anilor şi până la funcţia din prezent, partener coordonator al diviziei de servicii fiscale şi juridice (care a devenit cel mai mare departament al firmei), coordonator al practicilor juridice din Europa Centrală, talent partner pentru reţeaua juridică globală, partener coordonator al Reff & Asociaţii şi country managing partner al Deloitte România.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.