Alexandru Gala-Popescu: Lecţia pe care am învăţat-o în cariera mea de până acum este că timpul ne alege pe noi şi nu invers

Postat la 10 noiembrie 2021 156 afişări

Alexandru Gala-Popescu: Lecţia pe care am învăţat-o în cariera mea de până acum este că timpul ne alege pe noi şi nu invers

Cred că jobul ideal este… cel în care scopul şi misiunea sunt clar definite. Unde poţi urmări impactul muncii tale.

Cel mai mult mă inspiră… micile îmbunătăţiri, realizate în echipă, zi de zi.

În carieră, cel mai greu îmi este… să fiu mulţumit cu rezultatele obţinute. Tind să îmi setez mereu aşteptări foarte mari de la mine şi de la ceea ce îmi propun să fac, ceea ce poate deveni obositor uneori şi pentru cei din jur.

Lucrul de care sunt cel mai mândru este... capacitatea mea de a rămâne curios zi de zi. Sper că asta îi inspiră şi pe cei din jurul meu.

Din agenda mea zilnică, nu lipsesc… meditaţia şi sportul. Am deprins în ultimul an şi obiceiul de a scrie zilnic într-un jurnal care mă ajută să mă detaşez de ce mi s-a întâmplat peste zi şi să învăţ astfel mai multe din unele situaţii.

Cred că stilul meu de management este definit de… a înţelege rapid ce anume îi motivează pe colegi şi de a le crea contextul în care să poată lucra cu entuziasm.

Lecţia pe care am învăţat-o în cariera mea de până acum este… că timpul ne alege pe noi şi nu invers. Trebuie să fim pregătiţi pentru a putea răspunde oportunităţilor care apar. Câteodată pur şi simplu nu e momentul. Încă.

Când eram copil, visam să fiu… doctor de animale în Africa. Urmăream mult Animal Planet la vremea respectivă, până să descopăr calculatorul.

Calitatea principală pe care o caut la un coleg este... autonomia. Este important într-o echipă mică să poţi să iei decizii rapid şi să pui întrebări fără frică. Toţi facem greşeli. Contează să ne adaptăm rapid situaţiei.


Vârstă: 29 de ani

Funcţie: Co-founder, Product

Companie: Pago

Cifră de afaceri (2020): 9,4 mil. lei

Număr de utilizatori activi: peste 200.000

Numărul de plăţi procesate: peste 6 milioane


Numărul colegilor din echipa sa: 28


Experienţă: dezvoltarea de soluţii tech custom pentru mai multe industrii, cu preponderenţă în zona de aplicaţii mobile.


Domeniile pe care se concentrează în prezent: product development, design

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.