Adrian Matei: Prefer să lucrez întotdeauna în echipă şi apreciez mult diversitatea opiniilor, a profilurilor umane şi a experienţelor care oferă cel mai bun cadru de reuşită

Postat la 15 septembrie 2021 131 afişări

Adrian Matei: Prefer să lucrez întotdeauna în echipă şi apreciez mult diversitatea opiniilor, a profilurilor umane şi a experienţelor care oferă cel mai bun cadru de reuşită

Cred că jobul ideal este… cel care rezonează cu propriul sistem de valori, scoate calităţile în evidenţă, e flexibil şi remote, foloseşte regula 20% efort – 80% rezultate, îmbină transformaţionalul şi inovativul.

Cel mai mult mă inspiră… să lucrez cu o echipă dinamică, energică, de încredere, formată din profesionişti, care să mă provoace constructiv şi cu care să pot inova şi construi sustenabil pentru viitor.

Prefer să lucrez… întotdeauna în echipă şi apreciez mult diversitatea opiniilor, a profilurilor umane şi a experienţelor care oferă cel mai bun cadru de reuşită.

În carieră, cel mai greu îmi este… să transform mentalitatea oamenilor, să-i scot din zona de confort şi să-i determin să se îndrepte spre o viziune valoroasă pentru companie, devenind promotorii ei.

Lucrul de care sunt cel mai mândru este… tăria cu care mi-am depăşit limitele şi am îmbrăţişat schimbarea, redefinindu-mă, dar şi performanţa pe care au bifat-o echipele pe care le-am construit.

Lecţia pe care am învăţat-o în cariera mea de până acum este… că, în orice moment, ceea ce te-a adus până în acel punct cu siguranţă nu te va duce mai departe, trebuie în permanenţă să te reinventezi.

Liderul ideal este… un vizionar, un curajos integru şi onest, care conduce şi inspiră prin puterea exemplului şi pune în prim plan oamenii.


Vârstă: 36 de ani

Funcţie: Data, AI & Enterprise Solutions Director

Companie: Orange România

Cifră de afaceri (2020): 1,076 mld. euro.


Numărul colegilor din echipa sa: >100


Experienţă: A fost Subject Matter Expert, Project şi Program Manager în zone de transformare şi performanţă operaţională, managementul datelor, BI & AI, în domeniile technology, marketing B2C şi finance & business transformation.


Domeniile pe care se concentrează în prezent: Unificarea, guvernanţa şi evoluţia ecosistemului de date, soluţii analitice şi AI spre cloud, alături de transformarea digitală şi automatizarea proceselor în finanţe, logistică şi HR.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.