Adrian Crintea: Prefer să lucrez cu şi printre oameni, cea mai valoroasă resursă a unei organizaţii. Oamenii fac diferenţa în special în contexte şi situaţii provocatoare precum cele pe care le trăim în această perioadă

Postat la 26 octombrie 2021 141 afişări

Adrian Crintea: Prefer să lucrez cu şi printre oameni, cea mai valoroasă resursă a unei organizaţii. Oamenii fac diferenţa în special în contexte şi situaţii provocatoare precum cele pe care le trăim în această perioadă

Cel mai mult mă inspiră... capacitata oamenilor de adaptare şi autodepăşire, felul în care echipa este mult mai puternică decât suma părţilor ei privite individual.

Prefer să lucrez... cu şi printre oameni, cea mai valoroasă resursă a unei organizaţii. Oamenii fac diferenţa în special în contexte şi situaţii provocatoare precum cele pe care le trăim în această perioadă.

Obiectivul meu principal în rolul actual este... să avem o creştere sănătoasă şi durabilă a businessului.

Brandul McDonald’s este iconic la nivel mondial, iar preferinţele clienţilor noştri stau mereu la baza deciziilor pe care le luăm.

Cred că stilul meu de management este... definit de construire sustenabilă, dorinţa de a inova şi de a eficientiza lucrurile.

Calitatea principală pe care o caut la un coleg este... curiozitatea de a afla şi încerca lucruri noi. De asemenea, mă bucur mereu atunci când văd uimire pe feţele colegilor în momentul în care îşi dau seama cât de mare impact are bucăţica lor de muncă asupra angrenajului final.

O mare parte din timpul meu liber o aloc... ieşirilor în natură şi plimbărilor cu bicicleta.

Sper ca viitorul să fie... la un moment dat un prezent senzaţional pentru noi toţi.


Vârstă: 40 de ani

Funcţie: director financiar

Companie: Premier Restaurants Romania, operatorul McDonald’s în România

Cifră de afaceri (2020): 869 mil. lei

Număr de angajaţi: 5.500


Numărul colegilor din echipa sa: 16


Experienţă: A activat în domeniul financiar-bancar în cadrul BRD - Groupe Société Générale timp de 4 ani. A fost, de asemenea, Controller în cadrul Tarmac România – Anglo American Group, pentru 2 ani. S-a alăturat echipei McDonald’s în 2010, preluând rolul actual în acest an.


Domeniile pe care se concentrează în prezent: Dezvoltarea strategiei financiare, susţinerea dezvoltării businessului în cele 88 de restaurante, a strategiei de extindere la nivel naţional şi de digitalizare a restaurantelor.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.