Adina Chilim-Dumitriu, NNDKP: În ultimii ani mi-a mers din plin, şi profesional, şi personal

Autor: Ioana Mihai, Razvan Muresan Postat la 23 mai 2012 423 afişări

Adina Chilim-Dumitriu este, la numai 37 de ani, partener al casei de avocatură NNDKP. Ea este unul dintre cei 100 de tineri manageri pe care BUSINESS Magazin îi oferă României în ediţia a şaptea a catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP, care va apărea în 28 mai.

BUSINESS Magazin: De cât timp lucraţi în firmă şi cum aţi decis să acceptaţi o poziţie în cadrul companiei?

Adina Chilim-Dumitriu, NNDKP: De aproape 15 ani, de când am terminat facultatea. Mi-a plăcut foarte mult facultatea de drept şi aveam note foarte bune, dar trebuie să recunosc că am avut şi mult noroc. Datorită unor circumstanţe favorabile l-am cunoscut pe domnul Nestor exact când mă gândeam că mi-aş fi dorit să fac consultanţă şi nu avocatură de bară, într-un moment în care acest domeniu era încă la început. Iar acum, după atâţia ani, mi s-a confirmat că alegerea de atunci mi se potriveşte cel mai bine.

BUSINESS Magazin: Ce experienţă aveţi şi cum apreciaţi parcursul profesional de până acum?

Adina Chilim-Dumitriu, NNDKP: Pot să spun că mi-a mers "din plin" (şi profesional, şi personal), iar anii petrecuţi în firmă au fost pe măsură. Parcursul profesional în firmă a venit oarecum firesc, după multă muncă, efort şi implicare continuă.

BUSINESS Magazin: Câţi oameni aveţi în subordine şi care este bugetul pe care îl administraţi?

Adina Chilim-Dumitriu, NNDKP: Echipa mea directă este formată din şapte oameni, iar bugetul administrat este în jur de 1 milion de euro.

BUSINESS Magazin: Ce rezultate a avut anul trecut departamentul pe care îl conduceţi (de genul creştere a vânzărilor etc.)?

Adina Chilim-Dumitriu, NNDKP: Anul trecut a fost unul foarte bun pentru noi şi mai ales pentru departamentul coordonat direct de mine. Am avut o cifră de afaceri de peste 900.000 euro şi o creştere substanţială a activităţii faţă de anul 2010. O mare parte din activitate s-a datorat proiectelor de achiziţie publică organizate de autorităţile contractante din România. Din acest punct de vedere, cred că şi 2012 va fi similar anului trecut şi nu mă aştept la scăderea volumului de activitate.

BUSINESS Magazin: Unde vă vedeţi peste 10 ani?

Adina Chilim-Dumitriu, NNDKP: Într-o continuă vacanţă în jurul lumii...? Nu, glumesc. Profesional vorbind, nu se ştie niciodată… Viaţa îţi rezervă multe surprize.

Urmărește Business Magazin

/lideri/adina-chilim-dumitriu-nndkp-in-ultimii-ani-mi-a-mers-din-plin-si-profesional-si-personal-9655294
9655294
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.