Adelina Bizoi, Mars: „Dezvoltarea profesională vine cu mişcări laterale, unde ai oportunitatea să înveţi domenii noi, să îţi construieşti o perspectivă de business cât mai amplă şi completă”

Postat la 28 septembrie 2021 415 afişări

Adelina Bizoi, Mars: „Dezvoltarea profesională vine cu mişcări laterale, unde ai oportunitatea să înveţi domenii noi, să îţi construieşti o perspectivă de business cât mai amplă şi completă”

Cred că jobul ideal este… jobul în care te bucuri că vine ziua de luni.

Cel mai mult mă inspiră… oamenii care îşi depăşesc limitele personale şi profesionale şi îndrăznesc să construiască de la zero, fără a avea siguranţa succesului.

Lucrul de care sunt cel mai mândră este… echipa mea – un grup de oameni curioşi, deschişi la nou, dornici să se autodepăşească şi să aducă valoare adaugată în tot ceea ce fac.

Lecţia pe care am învăţat-o în cariera mea de până acum este… că dezvoltarea profesională vine cu mişcări laterale, unde ai oportunitatea să înveţi domenii noi, să îţi lărgeşti grupul de stakeholderi şi să îţi construieşti o perspectivă de business cât mai amplă şi completă.

Calitatea principală pe care o caut la un coleg este… curajul de a fi vulnerabil.


Vârstă: 33 de ani

Funcţie: Category Lead, Mars Multisales Central Europe

Companie: Mars

Număr de angajaţi (Mars Multisales Central Europe – România, Ungaria, Slovacia şi Cehia): 500


Numărul colegilor din echipa sa: 12 (8 cu raportare directă)


Experienţă: peste 10 ani alături de echipa Mars în roluri precum Strategic Revenue & Sales Operations Manager pentru Cehia şi Slovacia, brand management local şi regional, trade marketing


Domeniile pe care se concentrează în prezent: category leadership, regional change management şi design thinking

Profilul Adelinei Bizoi a apărut în anuarul 100 TINERI MANAGERI DE TOP, EDIŢIA 2021.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.