A muncit 14 ore pe zi, şapte zile pe săptămână, timp de nouă ani. Ce face astăzi?

Autor: Cristina Roşca Postat la 04 iunie 2013 13650 afişări

Daniel Grigorescu lucrează pentru lanţul Pizza Dominium din 2007, an în care compania a intrat pe piaţa locală şi încă de la început a ocupat funcţia de director general.

Anterior, timp de nouă ani a lucrat pe vase de croazieră, unde muncea şi câte 14 ore pe zi, uneori şapte zile pe săptămână. Aşa a ajuns să vadă toată lumea şi să cunoască foarte mulţi oameni. Printre locurile sale preferate din lume se numără Ushuaia - cel mai sudic oraş al lumii, Saint Martin şi Alaska, unde a mers la pescuit de somon.

De-a lungul acestor nouă ani a făcut diverse cursuri de barman, ospătar, somelier şi a luat un brevet în turism. S-a întors în România după ce s-a căsătorit şi a rămas aici, iar înainte de a se angaja pentru lanţul Pizza Dominium el a lucrat pentru fostul Hotel Bucureşti (actualul Radisson Blu). În momentul în care acesta a fost preluat şi a început procesul de renovare, Grigorescu ocupa funcţia de F&B manager - manager pe zona de baruri, restaurante şi room-service - în zona de aparthotel. Povesteşte acum că pentru poziţia de general manager a mers la interviuri în Polonia şi la finalul a două zile de discuţii şi teste a fost acceptat. Pentru că şi antreprenoriatul l-a tentat, a pus bazele clubului de squash Squash4all, prima încercare proprie în business.


100 de tineri manageri sau antreprenori care, la nici 40 de ani, conduc companii cu afaceri de milioane euro sunt puşi anual, încă din 2006, în lumina reflectoarelor de jurnaliştii BUSINESS Magazin. Indiferent că sunt formaţi în multinaţionale sau au dobândit experienţă clădind propriile afaceri, ei sunt nu numai etalonul mediului de business românesc, ci şi cei care trasează direcţiile economiei.

BUSINESS Magazin vă prezintă a opta ediţie a catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP. Catalogul este disponibil din luna mai la toate punctele de difuzarea a presei Inmedio si Relay la pretul de 35 lei.

Urmărește Business Magazin

Citeşte pe Gandul.ro

/lideri/a-muncit-14-ore-pe-zi-sapte-zile-pe-saptamana-timp-de-noua-ani-ce-face-astazi-10926229
10926229
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.