A fondat afacerea când avea doar 18 ani. Astăzi îşi vinde produsele peste tot în lume si are venituri de milioane de euro

Postat la 21 noiembrie 2021 1769 afişări

A fondat afacerea când avea doar 18 ani. Astăzi îşi vinde produsele peste tot în lume si are venituri de milioane de euro

Cristina Bâtlan a devenit antreprenoare chiar la vârsta majoratului, punând bazele businessului cu pantofi şi genţi Musette în urmă cu aproape trei decenii, în timp ce era studentă la Facultatea de Drept.

Ea spune că îi place să lucreze în echipe mixte, pentru pragmatismul masculin, vederile diferite, caracterele diferite şi personalităţile diferite.

Începând cu anul 2010 a dus genţile şi pantofii produşi în Huşi în capitalele internaţionale ale modei.

Deţine afacerea alături de soţul său, Roberto, şi fratele său, Alin Bâtlan.

În plan local, compania a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 62,7 milioane de lei, potrivit datelor publice disponibile.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.