100 TINERI MANAGERI DE TOP - Mihail Şindrilaru, New Yorker România

Autor: Cristina Roşca Postat la 24 octombrie 2012 754 afişări

Mihail Şindrilaru ocupă din 2007 funcţia de area manager pentru retailerul de modă New Yorker în România. El conduce astfel operaţiunile locale ale companiei germane încă de la intrarea pe piaţă.

Anterior, el a lucrat pentru companii din retail şi FMCG. În perioada 2004-2007 Mihail Şindrilaru a fost şef de departament în cadrul Selgros Cash & Carry România, o companie cu afaceri de circa 780 mil. euro. Anterior, timp de doi ani a ocupat poziţia de branch manager pentru Tuborg România. De profesie economist, Şindrilaru a absolvit Academia de Studii Economice din Bucureşti şi ulterior a urmat programul de MBA I.N.D.E realizat în parteneriat de ASE şi Conservatorul Naţional de Arte şi Meserii din Paris.

După terminarea facultăţii a început să lucreze, pornind de jos, de la funcţia de agent de vânzări în cadrul unei companii din domeniul băuturilor răcoritoare şi alcoolice. În scurt timp a fost promovat ca supervisor şi apoi cariera sa a evoluat pas cu pas. Câţiva ani mai târziu a ajuns să lucreze în modă. Retailerul german de îmbrăcăminte New Yorker este unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de modă. Compania a înregistrat în 2010 o cifră de afaceri de 17 mil. euro şi a ajuns la circa 20 mil. euro anul trecut, potrivit estimărilor BUSINESS Magazin, care au la bază vânzări per magazin de un milion de euro. New Yorker se bate în România în principal cu alte companii străine de anvergură, precum Inditex, H&M sau C&A. După circa patru ani şi jumătate de prezenţă pe piaţa locală, germanii vor deschide luna aceasta primele magazine din 2012, în Braşov şi Târgu-Mureş, urmând a ajunge astfel la o reţea de 24 de unităţi la nivel naţional. New Yorker nu anunţă alte deschideri pentru acest an, însă în fiecare din primii ani de prezenţă pe piaţă germanii au deschis câte patru-cinci unităţi.


100 de tineri manageri sau antreprenori care, la nici 40 de ani, conduc companii cu afaceri de milioane euro sunt puşi anual, încă din 2006, în lumina reflectoarelor de jurnaliştii BUSINESS Magazin. Indiferent că sunt formaţi în multinaţionale sau au dobândit experienţă clădind propriile afaceri, ei sunt nu numai etalonul mediului de business românesc, ci şi cei care trasează direcţiile economiei.

BUSINESS Magazin vă prezintă a şaptea ediţie a catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP. Catalogul este disponibil din data de 28 mai la toate punctele de difuzarea a presei Inmedio si Relay la pretul de 25 lei.

Urmărește Business Magazin

/lideri/100-tineri-manageri-de-top-mihail-sindrilaru-new-yorker-romania-10252257
10252257
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.