100 TINERI MANAGERI DE TOP - Florin Anton, Siveco România

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 28 octombrie 2012 465 afişări

Florin Anton coordonează o echipă de 57 oameni din departamentul eLearning al Siveco.

În anul 2000, la câteva luni de la terminarea facultăţii, un tânăr programator absolvent al Facultăţii de Automatică şi Calculatoare intra în echipa SIVECO. "Totul s-a întâmplat foarte repede, la două săptămâni de la angajare am plecat într-o delegaţie în străinătate, pentru două luni. Suportul colegilor a fost permanent la înălţime, cu ajutorul lor am obţinut rezultate pozitive încă din primele momente. M-am angajat ca inginer de suport tehnic, iar acum fac parte din echipa de management a companiei", spune Florin Anton. Florin face parte din nucleul oamenilor care au înfiinţat echipa de eLearning din SIVECO, având toţi o evoluţie profesională foarte rapidă: a urmat cursuri de specializare, a coordonat proiecte care au ajuns să fie adevărate premiere în domeniul educaţional, şi-a adăugat an de an în CV noi certificări.

În 2003, Florin Anton a participat la dezvoltarea programului ADLIC (Admiterea Computerizată în Şcoli şi Licee), implementat de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului. "Cu ocazia admiterii, am luat pentru prima dată contact cu un sistem cu sute de mii de utilizatori reali, un proiect cu cerinţe exigente şi termene fixe, care trebuia să fie respectate cu exactitate. A fost proiectul în cadrul căruia am realizat ce înseamnă o aplicaţie critică şi de importanţă maximă pentru beneficiar", îşi aminteşte el.

Iar anul trecut a fost artizanul unei noi premiere educaţionale: programul ADLIC a fost portat pe platforma de cloud computing Microsoft Windows Azure. Numărul 1 în online-ul românesc a devenit http://portal.edu.ro/, generând în iulie 2011 peste 93 de milioane de afişări, peste 2,6 milioane de vizitatori unici şi 4,7 milioane de vizite.

Acum, la aniversarea a 20 de ani de la înfiinţarea companiei SIVECO, Florin Anton poate spune că este în locul potrivit. "SIVECO este un loc unde nu ai timp să te plictiseşti niciodată. În continuare descopăr noi lucruri de învăţat".


100 de tineri manageri sau antreprenori care, la nici 40 de ani, conduc companii cu afaceri de milioane euro sunt puşi anual, încă din 2006, în lumina reflectoarelor de jurnaliştii BUSINESS Magazin. Indiferent că sunt formaţi în multinaţionale sau au dobândit experienţă clădind propriile afaceri, ei sunt nu numai etalonul mediului de business românesc, ci şi cei care trasează direcţiile economiei.

BUSINESS Magazin vă prezintă a şaptea ediţie a catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP. Catalogul este disponibil din data de 28 mai la toate punctele de difuzarea a presei Inmedio si Relay la pretul de 25 lei.

Urmărește Business Magazin

/lideri/100-tineri-manageri-de-top-florin-anton-siveco-romania-10259365
10259365
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.