100 TINERI MANAGERI DE TOP - Dan Timotin, Coca-Cola HBC România & Moldova

Autor: Ioana Mihai Postat la 08 august 2012 369 afişări

În urmă cu mai puţin de un an a preluat funcţia de director comercial în cadrul Coca-Cola HBC România & Moldova, poziţie din care coordonează aproximativ 100 de oameni din departamentele contabilitate, legal şi achiziţii.

Înainte de a accepta această poziţie, a condus departamente de financiar, achiziţii, legal şi IT în cadrul altor companii din domeniul bunurilor de larg consum, cum sunt Caroli, Campofrio sau Reckitt Benckiser. Dan Timotin spune că a depăşit toate momente dificile prin "muncă şi ambiţia de a produce schimbare". Între motivele care l-au determinat să accepte funcţia prezentă se află "provocarea pe care o presupune această poziţie într-o companie lider de piaţă".

Mărturiseşte că a cochetat cu ideea de antreprenoriat, dar nu dă niciun detaliu, iar în ce priveşte ofertele de la head-hunteri, spune că nu există o periodicitate, însă "ultima oară când am fost contactat a fost în urmă cu o lună". Şi pentru că, spune Dan Timotin, "sistemul Coca-Cola oferă multe oportunităţi de carieră şi posibilitatea de a atinge obiectivele profesionale la care aspiri", îi place să creadă că în zece ani va fi în poziţia de a coordona departamentul de finanţe la nivel de grup sau în cea de director general într-una din ţările în care are operaţiuni Coca-Cola HBC.


100 de tineri manageri sau antreprenori care, la nici 40 de ani, conduc companii cu afaceri de milioane euro sunt puşi anual, încă din 2006, în lumina reflectoarelor de jurnaliştii BUSINESS Magazin. Indiferent că sunt formaţi în multinaţionale sau au dobândit experienţă clădind propriile afaceri, ei sunt nu numai etalonul mediului de business românesc, ci şi cei care trasează direcţiile economiei.

BUSINESS Magazin vă prezintă a şaptea ediţie a catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP. Catalogul este disponibil din data de 28 mai la toate punctele de difuzarea a presei Inmedio si Relay la pretul de 25 lei.

Urmărește Business Magazin

/lideri/100-tineri-manageri-de-top-dan-timotin-coca-cola-hbc-romania-moldova-9891441
9891441
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.