100 TINERI MANAGERI DE TOP - Cezar Furtună, KPMG

Autor: Ioana Matei Postat la 27 octombrie 2012 501 afişări

„Domeniul bancar m-a pasionat întotdeauna, iar piatra de temelie am aşezat-o în 1998, imediat ce am terminat facultatea şi mi s-a oferit o oportunitate greu de refuzat: KPMG România.

Am avut norocul să fac parte dintr-o nouă generaţie de profesionişti care au avut o ascensiune rapidă în carieră", spune Cezar Furtună. La 11 ani distanţă Furtună a devenit partener al KPMG în România şi Moldova.

Una dintre cele mai mari provocări ale carierei sale a fost numirea în funcţia de partener al departamentului de audit al KPMG România şi Moldova în 2009, exact în momentul în care criza financiară luase avânt. Din această funcţie, este direct implicat în definirea obiectivelor de business şi identificarea problemelor critice atât pentru clienţii din domeniul serviciilor financiare, cât şi pentru cei aproximativ 50 de membri ai echipei de audit financiar. Concomitent, coordonează activitatea liniei de business servicii financiare cu celelalte departamente de consultanţă fiscală şi consultanţă în afaceri, ceea ce înseamnă o echipă de aproximativ 150 de specialişti. "Nu a fost un parcurs uşor, dar apartenenţa la echipa KPMG a fost un avantaj extraordinar, oferindu-mi oportunităţile şi provocările necesare, de la proiecte de audit şi consultanţă pentru raportări financiare şi managementul riscurilor până la aspecte ce ţin de cadrul complex de reglementare al instituţiilor financiare", spune Furtună.

În prezent, este membru al Asociaţiei Experţilor Contabili Certificaţi (ACCA) din Marea Britanie şi al Camerei Auditorilor Financiari din România. A absolvit, de asemenea, un Executive MBA de la INSEAD International Banking School, Fontainebleau.


100 de tineri manageri sau antreprenori care, la nici 40 de ani, conduc companii cu afaceri de milioane euro sunt puşi anual, încă din 2006, în lumina reflectoarelor de jurnaliştii BUSINESS Magazin. Indiferent că sunt formaţi în multinaţionale sau au dobândit experienţă clădind propriile afaceri, ei sunt nu numai etalonul mediului de business românesc, ci şi cei care trasează direcţiile economiei.

BUSINESS Magazin vă prezintă a şaptea ediţie a catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP. Catalogul este disponibil din data de 28 mai la toate punctele de difuzarea a presei Inmedio si Relay la pretul de 25 lei.

Urmărește Business Magazin

/lideri/100-tineri-manageri-de-top-cezar-furtuna-kpmg-10259389
10259389
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.