100 TINERI MANAGERI DE TOP - Adrian Erimescu, Realmedia Network

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 26 octombrie 2012 731 afişări

Adrian Erimescu este general manager şi partener Realmedia Network SA, companie care dezvoltă www.imobiliare.ro, principalul portal imobiliar din România. Administrează un buget de 1,2 milioane de euro şi are în subordine 35 de oameni.

Experienţa sa în proiectul www.imobiliare.ro este una antreprenorială. Povestea primului business online în real estate în România, spune Adrian Erimescu, începe în 1999, când împreună cu un investitor german de origine română şi alţi câţiva asociaţi a pus bazele proiectului. Experienţa acumulată anterior mea era de natură tehnică: pasionat de internet, a lucrat câţiva ani la un provider internet din Timişoara ca dezvoltator pentru portalul www.online.ro. La imobiliare.ro, a coordonat la început dezvoltarea aplicaţiilor web, iar apoi a preluat managementul companiei.

În 2011, în condiţiile în care numărul agenţiilor imobiliare a continuat să scadă, portalul a înregistrat o creştere a cifrei de afaceri de aproximativ 50%, de la puţin sub 600.000 de euro în 2010 la peste 900.000 de euro. "imobiliare.ro a devenit unul din puţinele proiecte online din România care se susţin financiar", spune Erimescu. Tot el spune că 2011 a fost şi anul în care portalul s-a detaşat decisiv ca lider pe segmentul de real estate online, atât ca număr de leaduri, cât şi ca trafic. "Traficul calificat înregistrat de portalul nostru, de pildă, depăşeşte de-acum traficul cumulat al următorilor doi competitori", argumentează Erimescu. El se vede peste zece ani tot la imobiliare.ro sau "conducând un alt business cel puţin la fel de relevant pentru industria în care joacă precum imobiliare.ro în segmentul de real estate online".


100 de tineri manageri sau antreprenori care, la nici 40 de ani, conduc companii cu afaceri de milioane euro sunt puşi anual, încă din 2006, în lumina reflectoarelor de jurnaliştii BUSINESS Magazin. Indiferent că sunt formaţi în multinaţionale sau au dobândit experienţă clădind propriile afaceri, ei sunt nu numai etalonul mediului de business românesc, ci şi cei care trasează direcţiile economiei.

BUSINESS Magazin vă prezintă a şaptea ediţie a catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP. Catalogul este disponibil din data de 28 mai la toate punctele de difuzarea a presei Inmedio si Relay la pretul de 25 lei.

Urmărește Business Magazin

/lideri/100-tineri-manageri-de-top-adrian-erimescu-realmedia-network-10259360
10259360
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.