100 cele mai puternice femei din business - Astăzi: Mona Muşat, Muşat & Asociaţii

Autor: Ioana Mihai Postat la 23 iunie 2012 279 afişări

Mona Muşat are o experienţă de peste 13 ani în cadrul casei de avocatură Muşat & Asociaţii, fiind specializată în drept imobiliar, financiar-bancar, parteneriate public private şi achiziţii publice.

Este constant implicată în proiecte majore derulate de companii locale şi internaţionale din România, în paralel cu coordonarea activităţii casei de avocatură, fondată în anii '90 de tatăl său - Gheorghe Muşat. Consideră că "este mai uşor să construieşti un business atunci când fundaţia este una solidă". Tot ea este de părere că "este însă foarte important să rămâi atent la schimbările care au loc în jur, să intuieşti evoluţii, să fii mereu cu un pas înaintea întâmplărilor".

De-a lungul carierei sale, a asistat companii printre care se numără băncile La Caixa, Erste, BNP Paribas, ING, dar şi jucători din domeniul imobiliar precum ING Real Estate, Grupo Lar, Colas, Grupo Puentes sau Anchor Real Estate Development.


Catalogul "100 Cele Mai Puternice Femei Din Business" prezintă interviuri cu reprezentantele de success ale mediului de afaceri românesc actual şi conţine profilul profesional a 100 dintre liderii feminini.

Au experienţă, au putere, câştigă bine, sunt cochete şi se bucură de respectul celor din jur. Cuvântul lor este cel mai important sau printre cele mai importante în companiile pentru care lucrează. Cele mai puternice femei de afaceri din România sunt un segment aparte şi tot mai bine conturat dintr-o lume care, în mod tradiţional, a fost creată şi condusă de bărbaţi.

Catalogul "100 Cele Mai Puternice Femei Din Business" - prima ediţie va fi distribuit gratuit abonaţilor BUSINESS Magazin şi va putea fi achiziţionat online din 9 aprilie la adresa www.bmag.ro/cataloage, la preţul de 25 de lei (TVA inclus).

Urmărește Business Magazin

/lideri/100-cele-mai-puternice-femei-din-business-astazi-mona-musat-musat-asociatii-9750030
9750030
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.