100 cele mai puternice femei din business - Astăzi: Mădălina Suceveanu, Orange România

Autor: Ioana Mihai Postat la 30 iulie 2012 145 afişări

Ca absolventă a Facultăţii de Electronică şi Telecomunicaţii, se poate spune că Mădălina Suceveanu s-a pregătit încă din şcoală pentru domeniul în care lucrează acum. A intrat în industria telecomunicaţiilor în anul 1997, ca expert în planificare de reţea la MobilRom.

În Orange, cariera sa a marcat o evoluţie ca la carte: a fost technology group manager, data network manager, access networks manager şi apoi network director. În momentul de faţă, Mădălina Suceveanu coordonează întreaga dezvoltare tehnologică a operatorului de telefonie mobilă în România. De asemenea, de-a lungul carierei sale în Orange, a fost responsabilă de lansarea primei reţele EDGE în România şi Europa şi a creat, împreună cu echipa sa, premisele dezvoltării reţelelor şi serviciilor de date fixe.

BUSINESS Magazin: Care sunt calităţile feminine care ajută în business?

Mădălina Suceveanu, Orange România: Îmi este destul de greu să vorbesc despre calităţi feminine sau masculine în business, întrucât nu am absolut deloc acest gen de percepţie. Natura jobului meu a determinat o colaborare preponderentă cu colegi şi parteneri, mai mult decât cu femei. De aici, experienţa mi-a demonstrat de fiecare dată că ceea ce ajută în business cu adevărat depinde de valoarea profesională a fiecăruia, de valorile personale, de educaţia de acasă şi foarte puţin de gen.

BUSINESS Magazin: Branduri preferate: parfum, haine, accesorii.

Mădălina Suceveanu, Orange România: Stilul meu vestimentar este unul business casual. Hainele mi le cumpăr din România, în special de la Max Mara. La fel şi cosmeticele. Îmi plac produsele Romantina şi Chanel. Dintre bijuterii prefer perlele negre şi diamantele. În plus, am colecţionat bijuterii tradiţionale din ţările pe care le-am vizitat de-a lungul timpului.

BUSINESS Magazin: Carte, muzică, film: ce preferaţi?

Mădălina Suceveanu, Orange România: Îmi place foarte mult muzica clasică, mă relaxează armoniei. În ceea ce priveşte lectura, am mai multe cărţi preferate şi nu aş putea să le enumăr pe toate. În copilărie am petrecut mult timp în casa poetului Gellu Naum şi a doamnei Ligia, soţia sa, la Comana. Cred că lucrul acesta, alături de lecţiile de pian şi literatură pe care mi le-a oferit doamna Maria Vişan, mi-au influenţat foarte mult preferinţele în domeniul literaturii şi al artei, în general.


Catalogul "100 Cele Mai Puternice Femei Din Business" prezintă interviuri cu reprezentantele de success ale mediului de afaceri românesc actual şi conţine profilul profesional a 100 dintre liderii feminini.

Au experienţă, au putere, câştigă bine, sunt cochete şi se bucură de respectul celor din jur. Cuvântul lor este cel mai important sau printre cele mai importante în companiile pentru care lucrează. Cele mai puternice femei de afaceri din România sunt un segment aparte şi tot mai bine conturat dintr-o lume care, în mod tradiţional, a fost creată şi condusă de bărbaţi.

Catalogul "100 Cele Mai Puternice Femei Din Business" - prima ediţie va fi distribuit gratuit abonaţilor BUSINESS Magazin şi va putea fi achiziţionat online din 9 aprilie la adresa www.bmag.ro/cataloage, la preţul de 25 de lei (TVA inclus).

Urmărește Business Magazin

/lideri/100-cele-mai-puternice-femei-din-business-astazi-madalina-suceveanu-orange-romania-9890840
9890840
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.