100 cele mai puternice femei din business - Astăzi: Luchi Georgescu, Vincon

Autor: Ioana Mihai Postat la 25 mai 2012 705 afişări

Acţionară majoritară la Vincon Vrancea şi producătorul de mezeluri Meda Prod, Luchi Georgescu a mizat în plină criză pe investiţii, carte pe care vrea s-o joace şi în anii următori.

Astfel, conform declaraţiilor oficiale, în cei cinci ani care urmează plănuieşte să continue investiţiile atât la producătorul de vinuri, cât şi în fabrica de mezeluri. Prezentă pe scena de afaceri de peste 20 de ani, a pus pe picioare mai multe activităţi, de la industria alimentară şi a vinurilor până la construcţii şi turism.

A preluat în urmă cu circa 12 ani Vincon, care are peste 1.500 de hectare plantate cu vie, producţia anuală medie fiind de 25 de milioane de litri de vin. Planurile pentru combinatul de vinuri de la Odobeşti vizează, între altele, concentrarea liniilor de îmbuteliere şi construirea a două centre de vinificaţie şi depozitare a vinului vrac. În plus, Luchi Georgescu îşi propune să continue replantarea podgoriilor cu soiuri de viţă autohtone. Activitatea Meda Prod ar putea fi extinsă, în cazul în care va fi construită o secţie de produse semipreparate. Conform estimărilor proprii, capitalurile cumulate de grup se plasează în jurul a 41 de milioane de euro în vreme ce valoarea activelor imobilizate este de circa 32 de milioane de euro.


Catalogul "100 Cele Mai Puternice Femei Din Business" prezintă interviuri cu reprezentantele de success ale mediului de afaceri românesc actual şi conţine profilul profesional a 100 dintre liderii feminini.

Au experienţă, au putere, câştigă bine, sunt cochete şi se bucură de respectul celor din jur. Cuvântul lor este cel mai important sau printre cele mai importante în companiile pentru care lucrează. Cele mai puternice femei de afaceri din România sunt un segment aparte şi tot mai bine conturat dintr-o lume care, în mod tradiţional, a fost creată şi condusă de bărbaţi.

Catalogul "100 Cele Mai Puternice Femei Din Business" - prima ediţie va fi distribuit gratuit abonaţilor BUSINESS Magazin şi va putea fi achiziţionat online din 9 aprilie la adresa www.bmag.ro/cataloage, la preţul de 25 de lei (TVA inclus).

Urmărește Business Magazin

/lideri/100-cele-mai-puternice-femei-din-business-astazi-luchi-georgescu-vincon-9638216
9638216
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.