100 cele mai puternice femei din business - Astăzi: Iulia Gabriela Nartea, UPS România

Autor: Razvan Muresan Postat la 25 iunie 2012 450 afişări

Iulia Gabriela Nartea şi-a început activitatea în industria transporturilor în anul 1992, ca economist la departamentul de transporturi speciale din cadrul Romtrans, contractorul de servicii autorizat pentru UPS în România.

. În 1998 Iulia a fost numită manager al operaţiunilor UPS în cadrul Romtrans. În noiembrie 2000 Romtrans a înfiinţat compania Trans Courier Service pentru furnizarea serviciilor de expediere expres UPS, unde Iulia a deţinut funcţia de director executiv, coordonând toate activităţile UPS în România. În aprilie 2008 UPS a achiziţionat Trans Courier Service, care a devenit astfel UPS România, iar Nartea a fost numită country manager. Recent a fost promovată pe poziţia de UPS division manager Romania, Greece & Balkans.

Pe lângă activităţile profesionale, este implicată şi în iniţiative de responsabilitate socială. De asemenea, relaţionează cu reprezentanţi ai autorităţilor şi instituţiilor locale în vederea construirii unor relaţii de colaborare pentru UPS, fiind şi un participant activ la evenimentele organizate de Camera de Comerţ Americană din România.

Firma de curierat UPS România, subsidiara locală a liderului american pe piaţa logisticii şi a curieratului, oferă şi un program de dezvoltare pentru femeile din conducere - Women's Leadership Development. "Cred că toate femeile s-au confruntat cu anumite feluri de preconcepţii sau prejudecăţi la un moment dat în viaţă. Am avut un mediu pozitiv de evoluţie în carieră, chiar la un moment dat unul dintre şefii mei era femeie, iar şeful ei era tot o femeie". Printre pasiunile ei se numără cititul şi călătoriile. "Am hobby-uri obişnuite. Îmi place foarte mult să citesc şi să călătoresc, prin ambele experienţe aflând informaţii ce îmi îmbogăţesc orizontul."


Catalogul "100 Cele Mai Puternice Femei Din Business" prezintă interviuri cu reprezentantele de success ale mediului de afaceri românesc actual şi conţine profilul profesional a 100 dintre liderii feminini.

Au experienţă, au putere, câştigă bine, sunt cochete şi se bucură de respectul celor din jur. Cuvântul lor este cel mai important sau printre cele mai importante în companiile pentru care lucrează. Cele mai puternice femei de afaceri din România sunt un segment aparte şi tot mai bine conturat dintr-o lume care, în mod tradiţional, a fost creată şi condusă de bărbaţi.

Catalogul "100 Cele Mai Puternice Femei Din Business" - prima ediţie va fi distribuit gratuit abonaţilor BUSINESS Magazin şi va putea fi achiziţionat online din 9 aprilie la adresa www.bmag.ro/cataloage, la preţul de 25 de lei (TVA inclus).

Urmărește Business Magazin

/lideri/100-cele-mai-puternice-femei-din-business-astazi-iulia-gabriela-nartea-ups-romania-9750037
9750037
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.