100 cele mai puternice femei din business - Astăzi: Doris Andronescu, Sanador

Autor: Razvan Muresan Postat la 22 aprilie 2012 2354 afişări

Doris Andronescu absolvit în 1982 Facultatea de Medicină Generală din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie, după care a profesat ca medic specialist în cadrul spitalelor Sfântul Ioan şi Carol Davila.

Având drept argument minusul de încredere în sistemul medical privat din partea medicilor şi pacienţilor, a demarat în 2001 proiectul unei clinici cu 12 cabinete, într-o perioadă când nu exista încredere în sistemul medical privat nici din partea medicilor, nici din partea pacienţilor. După ce soţul ei i s-a alăturat în proiectul Sanador, ca urmare a ieşirii din afacerile Flanco şi Credisson, dezvoltarea reţelei de clinici a devenit şi mai agresivă. După cum spunea anterior Florin Andronescu, în modelul economic din România, "trebuie să fii pregătit oricând să fii preluat. Amiabil sau agresiv".

Proiectul Sanador a culminat în 2011 cu inaugurarea primului spital al reţelei, situat în Bucureşti, la momentul respectiv fiind cel mai mare spital privat, cu o capacitate de 290 de paturi, în urma unei investiţii de 40 de milioane de euro. Momentan, planurile soţilor Andronescu se îndreaptă spre dezvoltarea proiectului Sanador, în condiţiile în care sistemul public de sănătate îşi arată tot mai mult limitele. Cât despre viitor, peste zece ani, "nu ştiu dacă ne mai vedem în acest business sau retraşi la pensie. La un moment dat trebuie să ştii să te retragi".


Catalogul "100 Cele Mai Puternice Femei Din Business" prezintă interviuri cu reprezentantele de success ale mediului de afaceri românesc actual şi conţine profilul profesional a 100 dintre liderii feminini.

Au experienţă, au putere, câştigă bine, sunt cochete şi se bucură de respectul celor din jur. Cuvântul lor este cel mai important sau printre cele mai importante în companiile pentru care lucrează. Cele mai puternice femei de afaceri din România sunt un segment aparte şi tot mai bine conturat dintr-o lume care, în mod tradiţional, a fost creată şi condusă de bărbaţi.

Catalogul "100 Cele Mai Puternice Femei Din Business" - prima ediţie va fi distribuit gratuit abonaţilor BUSINESS Magazin şi va putea fi achiziţionat online din 9 aprilie la adresa www.bmag.ro/cataloage, la preţul de 25 de lei (TVA inclus).

Urmărește Business Magazin

/lideri/100-cele-mai-puternice-femei-din-business-astazi-doris-andronescu-sanador-9551686
9551686
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.