100 cele mai puternice femei din business - Astăzi: Daiana Voicu, Carlyle Properties

Postat la 04 august 2012 1649 afişări

Daiana Voicu este considerată una dintre cele mai puternice femei din piaţa imobiliară locală.

Daiana Voicu a condus până spre finalulul anului trecut compania de dezvoltare imobiliară Willbrook International, care a realizat turnul de birouri Cathedral Plaza, dar şi alte proiecte mari precum ansamblul rezidenţial Oxford Gardens, centrul de afaceri şi conferinţe Willbrook Platinum, Green Gate, Zenith, Grace Garden, Rose Garden, North Star, Willbrook International Headquarters din Bucureţti, precum şi Tomis Mall (Constanţa). Daiana Voicu a plecat de la conducerea Wilbrook pentru că şi-a schimbat priorităţile şi se va concentra pe zona de property management prin intermediul firmei Carlyle Properties. Grupul este specializat pe real estate cu expertiză în property management, având în portofoliu proiectele grupului Willbrook International, dar şi alte proiecte imobiliare din piaţă. Valoarea dezvoltărilor imobiliare aflate în managementul grupului Carlyle se ridica anul trecut la 250 milioane euro. Absolventă a Institutului de Arhitectură Ion Mincu din Bucureşti, Voicu a studiat ulterior la London Business School, unde a obţinut o diplomă de Master of Economics.


Catalogul "100 Cele Mai Puternice Femei Din Business" prezintă interviuri cu reprezentantele de success ale mediului de afaceri românesc actual şi conţine profilul profesional a 100 dintre liderii feminini.

Au experienţă, au putere, câştigă bine, sunt cochete şi se bucură de respectul celor din jur. Cuvântul lor este cel mai important sau printre cele mai importante în companiile pentru care lucrează. Cele mai puternice femei de afaceri din România sunt un segment aparte şi tot mai bine conturat dintr-o lume care, în mod tradiţional, a fost creată şi condusă de bărbaţi.

Catalogul "100 Cele Mai Puternice Femei Din Business" - prima ediţie va fi distribuit gratuit abonaţilor BUSINESS Magazin şi va putea fi achiziţionat online din 9 aprilie la adresa www.bmag.ro/cataloage, la preţul de 25 de lei (TVA inclus).

Urmărește Business Magazin

/lideri/100-cele-mai-puternice-femei-din-business-astazi-daiana-voicu-carlyle-properties-9890966
9890966
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.