100 cele mai puternice femei din business - Astăzi: Ariadna Avram, Top Diagnostics

Autor: Razvan Muresan Postat la 25 aprilie 2012 677 afişări

Ariadna Avram s-a născut pe 2 ianuarie 1964, la Bucureşti. Mama sa, actriţa Irina Dall, este una dintre cele două fiice ale pictorului scenograf, membru fondator al Uniunii Artiştilor Plastici din România, George baron Löwendal.

Cercetător ştiinţific, care a condus o afacere profitabilă în domeniul medical, Ariadna Avram şi-a propus "să traducă în viaţă visul familiei", cel de a crea un muzeu dedicat personalităţii bunicului său, George Löwendal, odată cu achiziţionarea unei clădiri istorice, construită în stil neo-românesc în 1910, de către arhitectul Petre Antonescu. Înfiinţează astfel Fundaţia Löwendal în 2010, prin care îşi propune să reconstituie parcursul bunicului său în contextul evoluţiei artei româneşti şi europene în prima jumătate a secolului al XX-lea. Avram spune că cea mai importantă decizie luată până în prezent ca manager a fost vânzarea businessului său către firma elveţiană Roche Diagnostics, după o tranzacţie estimată la acea vreme la câteva zeci de milioane de euro.


Catalogul "100 Cele Mai Puternice Femei Din Business" prezintă interviuri cu reprezentantele de success ale mediului de afaceri românesc actual şi conţine profilul profesional a 100 dintre liderii feminini.

Au experienţă, au putere, câştigă bine, sunt cochete şi se bucură de respectul celor din jur. Cuvântul lor este cel mai important sau printre cele mai importante în companiile pentru care lucrează. Cele mai puternice femei de afaceri din România sunt un segment aparte şi tot mai bine conturat dintr-o lume care, în mod tradiţional, a fost creată şi condusă de bărbaţi.

Catalogul "100 Cele Mai Puternice Femei Din Business" - prima ediţie va fi distribuit gratuit abonaţilor BUSINESS Magazin şi va putea fi achiziţionat online din 9 aprilie la adresa www.bmag.ro/cataloage, la preţul de 25 de lei (TVA inclus).

Urmărește Business Magazin

/lideri/100-cele-mai-puternice-femei-din-business-astazi-ariadna-avram-top-diagnostics-9571431
9571431
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.