100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Viorel Leca, director general, Gebrüder Weiss - 058

Postat la 18 ianuarie 2022 325 afişări

100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Viorel Leca, director general, Gebrüder Weiss - 058

Viorel Leca lucrează de aproximativ 15 ani ca director general al Gebrüder Weiss România. În această perioadă, Gebrüder Weiss România a devenit un jucător naţional de top, cu o reţea de huburi logistice situate strategic din punct de vedere geografic.

De asemenea, în tot acest timp, compania şi-a crescut semnificativ echipa, de la 50 la 700 de angajaţi, situându-se astăzi în top 5 furnizori de servicii de transport şi logistică din România.

Viorel Leca şi-a adus contribuţia în dezvoltarea industriei de transport şi logistică din România şi prin ocuparea funcţiei de preşedinte al Asociaţiei Române de Logistică în perioada 2005-2009.

Pe lângă studiile finalizate în România, Viorel Leca deţine şi o diplomă de management în cadrul The Open University şi un MBA în cadrul WU Executive Academy.

Top 3 priorităţi pentru viitor:

Asigurarea stabilităţii şi sustenabilităţii companiei într-un mediu economic din ce în ce mai volatil.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.