100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Victor Răcariu, Regional general manager South East Europe, Glovo - 093

Postat la 04 mai 2022 488 afişări

100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Victor Răcariu, Regional general manager South East Europe, Glovo - 093

Executivul s-a alăturat echipei Glovo în urmă cu 3 ani şi jumătate, pe poziţia de general manager România.

Din rolul actual, se ocupă de prezenţa Glovo în opt ţări şi este responsabil pentru creşterea, extinderea şi gestionarea business-ului în regiune.

Înainte de a face parte din echipa Glovo, el a lucrat pentru alte companii cunoscute din România, ocupând diferite roluri, în calitate de chief international officer şi chief producer officer pentru Fashion Days şi eMAG.

Este absolvent al Academiei Tehnice Militare (promoţia 2011), are o diplomă în disruptive strategy obţinută la Harvard Business School Online  şi este pasionat de tehnologie.

Pentru Victor Răcariu, o dimineaţă perfectă începe cu o cafea, în timp ce citeşte presa, şi continuă cu o sesiune de alergare în parc.

Top 3 priorităţi pentru viitor:

Œ1. Cel mai important lucru pentru noi, la Glovo, este să continuăm să fim aproape de consumatorii noştri. Astfel, la nivel de priorităţi pentru anul viitor, ne propunem să creştem numărul de servicii oferite şi să îmbunătăţim experienţa utilizatorilor.

2. De asemenea, vrem să fim prezenţi în cât mai multe oraşe din România.

Ž3. Nu în ultimul rând, ne propunem să adăugăm cât mai mulţi parteneri în aplicaţie, pentru a putea oferi consumatorilor noi categorii şi produse diverse.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.