100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Simona Constantinescu, CEO, Ana Hotels - 076

Postat la 22 martie 2022 580 afişări

100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Simona Constantinescu, CEO, Ana Hotels - 076

Simona Constantinescu gestionează hotelurile Athénée Palace Hilton şi Crowne Plaza din Capitală, trei unităţi în Poiana Braşov şi un hotel de lux în Eforie Nord.

Ea a activat în sectorul bancar (şefă a diviziei pentru piaţa de capital a Băncii Turco – Române; preşedinte şi CEO al BCR Securities din cadrul BCR), în sectorul pieţei de capital (Vanguard Securities, SSIF Intervam SA), în consultanţă financiară (KPMG), şi are, de asemenea, experienţă relevantă în domeniul industrial  şi în cel al medierii instituţionale.

Executivul a absolvit Facultatea de finanţe şi bănci (în limba engleză) din cadrul Academiei de Studii Economice Bucureşti şi are un Executive MBA certificat de Universitatea Washington din Seattle în cadrul programului ASEBUSS.

ANA Hotels este cel mai mare jucător de pe piaţa hotelieră locală, cu afaceri de 166,7 milioane de lei în 2019, anterior pandemiei,  care a afectat sever sectorul HoReCa.

Este de părere că adaptarea este cheia supravieţuirii şi succesului unei afaceri, mai ales când vorbim despre industria ospitalităţii.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.