100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Sévan Kaloustian, Managing director, Janssen, Companiile Farmaceutice ale Johnson & Johnson în România - 084

Postat la 18 aprilie 2022 132 afişări

100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Sévan Kaloustian, Managing director, Janssen, Companiile Farmaceutice ale Johnson & Johnson în România - 084

Sévan Kaloustian are o experienţă vastă în industria farmaceutică în diferite sectoare de afaceri, de la domeniul medical, vânzări şi marketing, până la director general în diverse zone geografice, cum ar fi SUA, Canada, Franţa, Polonia şi pieţele emergente.

Este profesor asociat la Universitatea din Montréal şi deţine un doctorat în Farmacologie şi o diplomă de master în farmacoeconomie, ambele de la Universitatea din Montréal din Canada.

Executivul este, de asemenea, membru al Consiliului de Administraţie al Camerei de Comerţ Americane în România (AmCham România) şi copreşedinte al Comitetului de Sănătate al acestuia, precum şi membru al Consiliului şi vicepreşedinte al Asociaţiei Române a Producătorilor Internaţionali de Medicamente (ARPIM).

Top 3 priorităţi pentru viitor:

1.Œ Una dintre principalele priorităţi este sprijinirea echipei pentru adaptarea la provocările pandemiei.

2. O a doua prioritate foarte importantă este atragerea, în familia Janssen, a celor mai talentaţi profesionişti din România.

3.Ž De asemenea, ne asigurăm că valorile enunţate prin credoul Johnson & Johnson sunt valori pe care le trăim şi prin care avem un impact în România, pentru pacienţi, pentru profesioniştii din domeniul sănătăţii şi pentru comunitate.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.