100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Radu Hasan, cofondator şi CEO, Intelligent IT (SmartBill) - 061

Postat la 20 februarie 2022 2616 afişări

100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Radu Hasan, cofondator şi CEO, Intelligent IT (SmartBill) - 061

Radu Hasan este unul dintre cei trei fondatori ai Intelligent IT, compania care operează pe piaţa locală brandul SmartBill, axat pe furnizarea de soluţii de facturare şi gestiune pentru IMM-uri.

Ioana Hasan (product manager), Radu Hasan (CEO), Mircea Căpăţînă (director de marketing), au înfiinţat compania în 2007 în Sibiu, axându-se pe lansarea de soluţii software pentru gestiune şi facturare dedicate IMM-urilor.

La finalul anului 2019, în acţionariatul companiei a intrat compania norvegiană Visma, cei trei fondatori vânzând aproximativ 30% din acţiuni (iar fondurile de investiţii Catalyst şi Gecad, care investiseră circa 1 milion de euro în companie, au renunţat la aproximativ 19% din titluri).

Potrivit celor mai recente informaţii ale ZF, Smart Bill are în prezent peste 50.000 de clienţi plătitori pentru versiunea cloud şi vizează atingerea pragului de peste o sută de mii de clienţi în următorii trei ani.

Priorităţi pentru viitor:

Echipa Smart Bill şi-a propus ca în câţiva ani să contribuie la crerea unui domeniu financiar-contabil în care să nu mai existe muncă manuală, în care toate facturile să existe într-un standard comun, astfel încât să fie uşor transferabile dintr-un soft în altul, potrivit declaraţiilor acordate într-un interviu recent ZF de CEO-ul companiei.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.