100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Radu Bălăceanu, Cofondator, LifeBox - 099

Postat la 15 februarie 2022 236 afişări

100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Radu Bălăceanu, Cofondator, LifeBox - 099

În 2017, Radu Bălăceanu, alături de antreprenorii Florin Scarlat şi Lukasz Kuzniar, a pus bazele platformei de food delivery LifeBox, dedicată persoanelor care îşi asumă un stil de viaţă sănătos.

A ocupat timp de 5 ani rolul de managing director în echipa locală a companiei foodpanda, anterior deţinând aceeaşi funcţie în cadrul Aston Markets, timp de trei ani.

A absolvit Facultatea de Relaţii Internaţionale din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti şi a urmat un program masteral în cadrul aceleiaşi instituţii,  iar ulterior şi-a aprofundat studiile în cadrul Universităţii de Economie şi Finanţe din Sankt Petersburg şi la Institutul de limba şi literatura rusă Pushkin din Moscova.

În timpul liber, Radu Bălăceanu străbate ţara pe două roţi sau se antrenează pe terenul de baschet.

Top 3 priorităţi pentru viitor:

Œ1. Pe termen mediu şi lung principala noastră prioritate este aceea de a ne menţine ritmul de creştere pe piaţa de healthy food delivery din România.

2. Totdată, ne concentrăm atenţia pe dezvoltarea conceptului FrissBox. Lansat în vara acestui an, FrissBox este echivalentul LifeBox pe piaţa din Ungaria, acesta oferind consumatorilor aceeaşi gamă de meniuri din portofoliul LifeBox, urmând ca, pe parcurs, acestea să fie adaptate conform specificului local, cu sprijinul a doi specialişti locali. Acesta este primul proiect în afara ţării şi ne dorim să ajungă cât mai repede la nivelul celui din România, atât din punct de vedere al popularităţii, cât şi din punct de vedere al numărului de clienţi.

Ž3. Nu în ultimul rând, vizăm introducerea unui nou software de logistică menit să ne permită optimizarea rutelor, de la punctul din care livrăm până la adresele clienţilor noştri, dar şi timpii de livrare. Astfel, implementarea acestuia ne va permite să le oferim clienţilor noştri aceeaşi gamă de servicii la care s-au abonat, însă la o calitate superioară.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.