100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Murat Büyükerk, CEO, Arctic România - 074

Postat la 21 martie 2022 260 afişări

100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Murat Büyükerk, CEO, Arctic România - 074

Murat Büyükerk este CEO-ul Arctic România din ianuarie 2018 şi a lucrat pentru producătorul de electrocasnice Arçelik pentru mai bine de 30 de ani.

A coordonat cu success activitatea de brand a companiei şi a coordonat echipe din peste 100 de ţări din Europa, Asia, Orientul Mijlociu şi Africa.

Înainte de a prelua managementul Arctic, a fost international regional sales director al Arçelik, poziţie din care a coordonat lansarea unei multitudini de produse de top şi tehnologii care au susţinut dezvoltarea globală a grupului. A fost de asemenea vicepreşedinte al Grudig (Germania).

A studiat Economia la Universitatea Ege din Izmir.

Top 3 priorităţi pentru viitor:

1.Œ Creşterea sustenabilă şi crearea de valoare reprezintă linii importante de dezvoltare atât a carierei mele profesionale, cât şi în ceea ce priveşte identitatea Arctic ca business. Prin urmare, obiectivul meu este să dezvolt o companie sustenabilă care va continua să fie un model în industrie şi în regiune.

2. Sunt cu ochii pe viitor şi cât timp tranziţiile digitale şi verzi merg mână în mână, sunt conştient că trebuie să dezvoltăm o industrie centrată pe om, una care este centrată pe inovaţie, rezistenţă şi agilitate.

3. Trebuie să adresăm de asemenea provocările aduse de actualul context prin noi modalităţi care să aducă beneficii unei societăţi mai ample. Aşadar, una dintre priorităţile pe care le am în minte ţine de nevoia ca businessul să se concentreze pe puterea de transformare şi pe adresarea provocărilor şi inegalităţilor sociale.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.