100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Mirela Iordan, country manager, Pfizer România - 080

Postat la 30 martie 2022 207 afişări

100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Mirela Iordan, country manager, Pfizer România - 080

Este country manager al Pfizer România de aproximativ cinci ani, dar lucrează de aproximativ două decenii în cadrul companiei, anterior ocupând funcţia de HR director, potrivit informaţiilor disponibile pe platforma LinkedIn.

Şi-a început cariera ca national sales manager în cadrul GSK.

A absolvit Facultatea de Medicină a Universităţii „Ovidius” din Constanţa şi deţine un MBA în general management la Tiffin University.

La nivel local, Pfizer România, reprezentanţa americanilor care au pus pe piaţă vaccinul împotriva COVID-19, se ocupă de informarea medicilor cu privire la vaccinare, de la dozare, la administrare.

Pfizer România are ca domenii de activitate bolile infecţioase, cardiologia, neurologia, transplantul, suplimentele alimentare, oncologia, dar şi vaccinurile, iar în 2020, divizia locală a înregistrat o cifră de afaceri de peste 1 miliard de lei, un profit net de 56,3 milioane de lei şi avea un număr mediu de 210 angajaţi, potrivit datelor publice disponibile.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.