100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Ömer Tetik, CEO Banca Transilvania - locul 8

Postat la 25 decembrie 2021 2553 afişări

100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Ömer Tetik, CEO Banca Transilvania - locul 8

Ömer Tetik are mai bine de 20 de ani de experienţă în domeniul bancar şi a fost numit CEO al Băncii Transilvania după mai bine de un an de căutări din partea Consiliului de Administraţie al băncii.

De la preluarea mandatului de conducere, Banca Transilvania a urcat în clasamentul instituţiilor de profil de pe plan local şi a ajuns pe prima poziţie din punctul de vedere al activelor deţinute, care au ajuns în 2020 la 107,5 miliarde de lei la nivel de grup în 2020.

El a declarat recent că sistemul bancar din România este acum unul mai competitiv, sănătos, multe bănci au revenit cu şansă de dezvoltare, iar Banca Transilvania are în continuare un apetit destul de mare pentru noi achiziţii.

În ceea ce îl priveşte pe el, spune că pentru a se asigura că evoluează în continuare, învaţă permanent, inclusiv de la colegi, clienţi, alţi lideri şi oameni de succes.

Profilul lui Ömer Tetik a apărut în anuarul 100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA, unde s-a plasat pe locul opt ca urmare a voturilor primite din partea mediului românesc de afaceri. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.