100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Marius Stefan, CEO şi fondator, Autonom - 081

Postat la 07 aprilie 2022 366 afişări

100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Marius Stefan, CEO şi fondator, Autonom - 081

Marius Ştefan este CEO şi fondator al furnizorului integrat de servicii de mobilitate şi finanţare Autonom.

Autonom este cea mai extinsă reţea de mobilitate din România, formată din 46 de agenţii prezente în 31 de oraşe şi deţine o flotă de peste 9000 de maşini.

Împreună cu cei peste 700 de angajaţi, Marius Ştefan crede în impactul pozitiv pe care îl putem avea prin învăţarea continuă. El este un puternic susţinător al educaţiei şi al antreprenoriatului.

Omul de afaceri a fost ales membru în Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom (şi este consultant în boardul unor companii precum Secom, Clinicile Dr. Leahu şi multe altele.

Priorităţi pentru viitor:

Prioritatea mea pentru viitor este asigurarea unui cadru în care oamenii pot în continuare să evolueze în fiecare zi şi să genereze o schimbare pozitivă în comunităţile în care suntem prezenţi, prin susţinerea educaţiei şi prin reducerea impactului pe care îl avem asupra mediul înconjurător.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.