100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Marian Alexe, director general Tchibo Coffee Service România, Bulgaria, Ungaria - 045

Postat la 09 februarie 2022 371 afişări

100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Marian Alexe, director general Tchibo Coffee Service România, Bulgaria, Ungaria - 045

Antreprenorul Marian Alexe a lucrat 15 ani în multinaţionale, iar acum este director general în trei ţări al Tchibo Coffee Service, afacere formată dintr-o reţea de cafenele, cât şi din una de distribuţie de cafea, potrivit informaţiilor de pe platforma LinkedIn.

El şi-a lansat propriul business în 2007, când a început să distribuie cafea Tchibo.

Prin brandul The Coffee Shop, a dezvoltat o afacere de distribuţie de cafea, precum şi un lanţ de cafenele cu afaceri de aproximativ 20 de milioane de euro anual.

În 2020, distribuitorul de cafea Tchibo Coffee Service a anunţat preluarea companiei Partener Coffee Services.

Este de părere că un antreprenor aflat la început de drum trebuie să facă din plăcere ce şi-a propus, să planifice bine paşii de urmat, apoi să creadă obsesiv, dar cu răbdare (timpul nu poate fi controlat), în succesul proiectului: „Aşa fac şi simt că am făcut în toţi aceşti ani de când mă joc de-a antreprenorul”.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.