100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Lucian Butnaru, general manager, Cegeka România şi Europa de Est, investitor în real estate şi acţionar principal şi Chairman la SelfPay - 056

Postat la 20 ianuarie 2022 838 afişări

100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Lucian Butnaru, general manager, Cegeka România şi Europa de Est, investitor în real estate şi acţionar principal şi Chairman la SelfPay - 056

Lucian Butnaru a fondat propria firmă de software în 1998, pe când era încă student la Universitatea Politehnica din Bucureşti, împreună cu Michel Diaz, proprietar al unei companii franţuzească de software. A denumit-o Akela, după numele lupului conducător de haită din Cartea Junglei; ulterior, aceasta a fost vândută.

Începând cu anul 2013, a devenit general manager al Cegeka România, iar mai târziu a preluat coordonarea operaţiunilor furnizorului de IT în Europa de Est.

Este şi acţionar principal şi chairman al SelfPay, reţea care numără aproape 6.000 de staţii de plată şi procesează lunar mai mult de 2 milioane de tranzacţii. Este de asemenea investitor în real estate.

Top 3 priorităţi pentru viitor:

Priorităţile mele din poziţiile executive pe care le ocup în Cegeka România şi Europa de Est, dar şi în SelfPay sunt:

Œ1. Intrarea Cegeka România în sectorul public, educaţional, cât şi adăugarea de noi servicii pe piaţa locală, precum Smart City, Cybersecurity/Infrastructure Managed Services.

2. Dezvoltarea la nivel global a businessului Selfpay prin servicii de Platform as a Service.

3.Ž Extinderea aplicaţiei SelfPay Now – singura aplicaţie la nivel global care permite alimentarea cu cash a oricărui card bancar VISA/Mastercard, transfer de bani instant P2P şi alocarea de fonduri pentru investiţii bursiere sau cryptocurrency.

4. De asemenea, aş mai adauga şi prioritatea mea permanentă de a oferi inspiraţie şi autonomie a echipelor cu care lucrez zi de zi şi, nu în ultimul rând, dorinţa de a rămâne informat, actualizat, educat astfel încât să am o viziune cât mai modernă şi corectă asupra realităţii de business şi leadership.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.