100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Lucia Costea, cofondator şi CEO Secom - 034

Postat la 20 ianuarie 2022 181 afişări

100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Lucia Costea, cofondator şi CEO Secom - 034

Lucia Costea a intrat în businessul cu suplimente alimentare, ceaiuri şi produse cosmetice alături de soţul său, Andrei Costea, încă din studenţie, când cei doi s-au cunoscut şi au decis să pornească împreună compania Secom.

În prezent, businessul are un portofoliu de circa 500 de produse distribuite pe trei categorii, şi anume: suplimente alimentare, cosmetice şi ceaiuri, inclusiv un brand privat de suplimente alimentare, lansat în toamna anului trecut.

Pe lângă cele 13 unităţi pe care Secom le deţine, produsele companiei se găsesc şi în circa 8.000 de magazine ale partenerilor.

Compania Secom a încheiat anul 2020 cu afaceri de peste 153 de milioane de lei, potrivit datelor publice disponibile.

Top 3 priorităţi pentru viitor:

Pentru 2022 priorităţile mele sunt consolidarea şi extinderea echipei cu profesionişti pasionaţi şi motivaţi să susţină o execuţie eficientă a strategiei de business şi dezvoltarea unei culturi customer-centric, concentrată pe adresarea agilă a nevoilor consumatorului.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.