100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Lavinia Ivas, Country Manager, Parfumerie Douglas România - 075

Postat la 22 martie 2022 290 afişări

100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Lavinia Ivas, Country Manager, Parfumerie Douglas România - 075

Lavinia Ivas a preluat funcţia de country manager al reţelei de parfumerii Douglas în toamna anului 2011, businessul generând, în anul fiscal 2019/2020, vânzări în valoare de 3,2 miliarde de euro.

A urmat cursurile Academiei de Studii Economice din Bucureşti şi un EMBA în global management, care s-a derulat pe o perioadă de aproape doi ani în Austria, Rusia, China, India şi SUA.

Înainte de a prelua conducerea Douglas, ea a deţinut funcţia de director executiv al Pansiprod Medical. Anterior, vreme de 10 ani, a lucrat în cadrul Sensiblu.

Top 3 priorităţi pentru viitor:

Œ1. Atenţia noastră se îndreaptă în mod constant şi susţinut asupra nevoilor clienţilor noştri şi de aceea ne dedicăm resursele pentru a îmbunătăţi calitatea serviciilor noastre şi experienţa consumatorilor în ambele canale: atât în magazinul online cât şi în magazinele fizice. Astfel, pentru a micşora timpii de livrare a coletelor către clienţi şi pentru a îmbunătăţi calitatea livrărilor noastre din magazinul online, am intrat recent în parteneriat cu o foarte cunoscută firmă logistică de pe piaţa locală. Odată cu această schimbare, am investit într-un nou WMS (warehouse management system) şi în amenajarea locaţiei de depozit destinată comerţului electronic.

2. În următorul an vom continua să ne concentrăm pe dezvoltarea sistematică a platformei de comerţ electronic douglas.ro. În acelaşi timp, dat fiind că magazinele fizice (33 de magazine) reprezintă în continuare principalul motor al afacerii noastre în România, vom continua să construim o strategie omnichannel. Vom continua să investim în deschiderea de noi magazine de parfumerie şi cosmetice Douglas la nivel naţional, precum şi în reamenajarea magazinelor existente.

3.Ž La Douglas urmărim în mod constant trendurile de pe piaţa produselor cosmetice pentru a pune la dispoziţia clienţilor noştri cele mai noi produse şi inovaţii atât în magazine cât şi pe douglas.ro. Ca parte a programului Robrands lansat în 1 decembrie anul trecut, ne reiterăm angajamentul de a sprijini brandurile de cosmetice româneşti, prin listarea şi promovarea acestora pe douglas.ro şi în magazine.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.