100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Jovan Radosavljevic, General manager, Coca-Cola HBC România - 026

Postat la 10 ianuarie 2022 216 afişări

100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Jovan Radosavljevic, General manager, Coca-Cola HBC România - 026

A fost ales în rolul actual în anul 2018, compania ajungând anul trecut, sub mandatul său, la venituri de 2,4 miliarde de lei, potrivit datelor publice disponibile.

Anterior a ocupat rolul de general manager al companiei Pivara Skopje AD din Muntenegru, un joint-venture între Coca-Cola HBC şi Heineken, potrivit informaţiilor disponibile pe LinkedIn.

S-a alăturat companiei Coca-Cola HBC în 1998, ca merchandiser, de unde a evoluat, în câteva luni, în funcţia de market developer, pe care a păstrat-o timp de aproape trei ani. S-a întors în companie în anul 2007, pe poziţia de field sales manager. După ce a schimbat o serie de roluri, în 2013 a fost numit commercial manager, arată aceeaşi sursă.

Este absolvent al Facultăţii de Economie din cadrul Universităţii din Belgrad.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.