100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Iulian Dascălu, fondator şi proprietar Iulius Group - 036

Postat la 11 ianuarie 2022 981 afişări

100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Iulian Dascălu, fondator şi proprietar Iulius Group - 036

Cunoscut drept unul dintre cele mai discrete personaje din businessul românesc, povestea de succes a lui Iulian Dascălu este scrisă de proiectele Iulius dezvoltate în cele două decenii de existenţă ale grupului.

El a deschis, în urmă cu peste 20 de ani, primul centru comercial din afara Bucureştiului şi cel de-al doilea mall al ţării, la Timişoara, extinzând de atunci proiectele de dezvoltare şi în Iaşi, Cluj-Napoca şi Suceava. 

Originar din Iaşi, el a povestit într-un interviu acordat ZF că inspiraţia pentru a porni businessul cu malluri i-a venit în Statele Unite, unde a vizitat pentru prima dată un astfel de centru comercial, „un format atrăgător, energic, care propunea un stil de viaţă mai eficient, modern şi relaxat“, primul său gând fiind să facă o investiţie similară în România, în oraşul natal.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.