100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Ionuţ Ardeleanu, director general, Auchan Retail România - 065

Postat la 11 martie 2022 270 afişări

100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Ionuţ Ardeleanu, director general, Auchan Retail România -  065

Ionuţ Ardeleanu s-a alăturat echipei Auchan în urmă cu 14 ani, pe postul de manager de raion.

A preluat funcţia actuală la finele anului 2015, sub mandatul său compania ajungând anul trecut la o cifră de afaceri de 5,55 miliarde de lei, potrivit datelor publice disponibile.

Executivul a urmat cursurile Facultăţii de Economie şi Gestiune a Producţiei Agroalimentare din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca.

Top 3 priorităţi pentru viitor:

1.Œ Prioritatea noastră este siguranţa echipelor şi a clienţilor noştri şi va rămâne în continuare o prioritate pentru Auchan, până când lucrurile se vor stabiliza. Apoi, continuăm transformarea companiei cu 3 priorităţi clare. Prima este accelerarea proiectului nostru comercial pentru o mai bună adaptare la local, la nevoile şi aşteptările clienţilor, aflate într-o permanentă evoluţie.

2. Următoarea prioritate este schimbarea organizării manageriale bazate pe deschidere, autonomie, curaj, initiaţivă şi recunoaştere. Îmi doresc ca deciziile să fie luate cu responsabilitate, cât mai aproape de clienţi, în fiecare punct în care Auchan îi întâlneşte.

3.Ž Continuarea şi accelerarea procesului de transformare digitală a companiei este o altă prioritate pe care ne concentrăm.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.