100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Florian Aldea, director general, Heidelberg Cement România - 089

Postat la 04 mai 2022 302 afişări

100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Florian Aldea, director general, Heidelberg Cement România - 089

Florian Aldea este, de la 1 decembrie 2015, director general al HeidelbergCement România S.A. De la 1 ianuarie 2011 până la 1 decembrie 2015 a ocupat funcţia de director general al Carpatcement Holding S.A., iar începând cu 17 ianuarie 2013 şi pe cea de preşedinte al Consiliului de Administraţie al societăţii.

Între anii 2006 şi 2007 a coordonat proiectele strategice de dezvoltare ale Carpatcement Holding.

În perioada 1996 – 2006 a condus activitatea secţiei de mentenanţă din fabrica de la Fieni. În 1986 şi-a început activitatea în compania Romcif Fieni, ca inginer automatizare.

Florian Aldea a finalizat cursurile Master of Business Administration (MBA) organizate de ASEBUSS Bucureşti şi Kennesaw University din Atlanta, iar în 2010 a obţinut titlul de doctor în inginerie chimică. Este absolvent al Facultăţii de Inginerie Electrică din cadrul Universităţii Politehnica din Bucureşti.

Priorităţi pentru viitor:

În aceste vremuri pline de provocări, în care schimbările se succed cu repeziciune, prioritatea numărul unu, atât la nivel profesional, cât şi la nivel personal, este să ne adaptăm cu succes la acestea şi să rămânem un partener de încredere pentru toate categoriile de stakeholderi cu care interacţionăm, de la comunităţile în care activăm până la clienţi şi furnizori. Nu în ultimul rând, este important să fim înconjuraţi de oameni valoroşi, talentaţi, construirea şi păstrarea unei echipe puternice rămânând un pilon esenţial în industria noastră. Doar aşa, construim pe baze solide şi sustenabile, pentru un viitor mai bun.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.