100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Fady Chreih, CEO Reţeaua de sănătate REGINA MARIA - locul 10

Postat la 28 decembrie 2021 290 afişări

100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Fady Chreih, CEO Reţeaua de sănătate REGINA MARIA - locul 10

Fady Chreih este CEO al Reţelei de sănătate REGINA MARIA din 2013, anterior ocupând funcţia de director executiv.

El a urmat mai multe cursuri la Harvard, Stanford University, precum şi la London Business School. Recent a absolvit International Directors Programme de la INSEAD.

În ultimii ani, a devenit tot mai implicat în promovarea accesului echitabil la o educaţie de calitate, fiind membru al board-ului Teach for Romania şi United Way România.

Top 3 priorităţi pentru viitor:

1.Œ Educaţia este baza unei societăţi sănătoase şi una dintre direcţiile de dezvoltare a companiei-lider în medicina de calitate din România. REGINA MARIA se axează atât pe educarea şi responsabilizarea pacienţilor cu privire la sănătatea lor, cât şi pe pregătirea generaţiilor viitoare de medici şi asistenţi medicali, prin Surgical Training Institute şi Academia Europeană de Asistenţi Medicali.

2. Un alt pilon strategic de evoluţie este digitalizarea, care facilitează accesul românilor la medicină de calitate, oriunde s-ar afla.

3.Ž Tot din dorinţa de a asigura acces la servicii medicale moderne, REGINA MARIA continuă investiţiile în dezvoltarea de infrastructură medicală, pentru prevenţie şi tratament, alocând până acum peste 160 de milioane de euro pentru modernizarea sistemului sanitar din România.

Profilul lui Fady Chreih a apărut în anuarul 100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA, EDIŢIA 2021. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.