100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Elena Gheorghe, country manager, PayU România - 086

Postat la 18 aprilie 2022 413 afişări

100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Elena Gheorghe, country manager, PayU România - 086

Elena Gheorghe face parte de aproximativ 10 ani din echipa liderului pieţei de plăţi online din România. Timp de cinci ani a condus departamentul financiar din poziţia de finance manager,  începând cu  2016 s-a ocupat de dezvoltarea businessului şi din luna mai 2020 este country manager, PayU România.

Primul său proiect de amploare în cadrul PayU România a fost coordonarea finanţării pentru extinderea platformei de plăţi în alte noi patru ţări, Ungaria, Rusia, Turcia şi Ucraina, ca în anul 2015 să gestioneze procesul de transformare a companiei şi fuziunea transfrontalieră cu compania mamă.

Elena Gheorghe a fost responsabilă de implementarea de noi metode şi modele de business cu 14 instituţii financiare din România, Ungaria şi Bulgaria şi de gestionarea componentei de plăţi online a companiilor din grupul Naspers din regiune (eMAG, Fashion Days, Depanero, OLX, PC Garage, Sameday, Tazz by eMAG). Alături de cei mai importanţi jucători din domeniul financiar şi e-commerce, Elena Gheorghe a coordonat lansarea de noi produse precum primul marketplace din România, serviciul Instant Money Back, VISA off-us Intallments şi PayU Online Credit.

Top 3 priorităţi pentru viitor:

1.Œ Oferirea de noi produse şi opţiuni de plată, care să contribuie la asigurarea unui proces cât mai simplu şi facil pentru clientul final (consumator).

2. Punerea la dispoziţia comercianţilor a unor soluţii de plată care să îi ajute să optimizeze flow-ul de plată şi fluxurile operaţionale în legătura cu acesta.

Ž3. O rată de aprobare a plăţilor online de peste 90%.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.