100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Dragos Petrescu, Fondator şi preşedinte, City Grill Group - 030

Postat la 30 decembrie 2021 197 afişări

100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Dragos Petrescu, Fondator şi preşedinte, City Grill Group - 030

În 2004, odată cu deschiderea primului restaurant City Grill, a pus bazele unuia dintre cele mai importante branduri locale din piaţa de restaurante, business ajuns în prezent la un portofoliu de 18 unităţi.

A luat primul contact cu industria ospitalităţii din rolul de store manager la McDonald’s, iar în 1999 a fondat, alături de Cătălin Mahu, lanţul de restaurante La Mama.

A urmat cursurile Universităţii Politehnica din Bucureşti, continuându-şi formarea academică şi profesională cu un curs de management al întreprinderii în Franţa, la Toulouse, urmat de un Advanced Operations Course la Chicago şi un Executive MBA la ASEBUSS.

Top 3 priorităţi pentru viitor:

1.Œ Adaptarea companiei la noile condiţii din piaţă în era pandemică, lucru ce presupune reformarea sistemică a organizaţiei.

2. Diversificarea ariilor de dezvoltare dinspre food service-ul tradiţional spre online şi retail.

Ž3. Pregătirea în advisory board a strategiei de ieşire pe piaţa de capital prin instrumentele Bursei.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.