100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Didier Balcaen, cofondator şi CEO, Speedwell - 078

Postat la 29 martie 2022 153 afişări

100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Didier Balcaen, cofondator şi CEO, Speedwell - 078

Este cofondator al dezvoltatorului belgian Speedwell, căruia i-a pus bazele alături de omul de afaceri Jan Demeyere.

Speedwell are în derulare în Bucureşti, printre altele, proiectul rezidenţial Triama, birourile The Miro, proiectul rezidenţial The Ivy, şi proiectele mixte Record Park din Cluj şi Paltim Timişoara, fiind printre cei mai activi dezvoltatori.

Speedwell a fost implicată în cea mai mare tranzacţie de birouri din timpul pandemiei: compania de audit şi consultanţă KPMG România a semnat cu Speedwell pentru închirierea a 8.500 mp de birouri, 40% din suprafaţa închiriabilă, în proiectul Miro pe care dezvoltatorul belgian îl va construi în Băneasa, vizavi de zona comercială Băneasa Shopping City. Viitorul proiect de birouri va fi construit în urma unei investiţii de de 35 de milioane de euro şi va avea 25.000 mp de spaţii office.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.