100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Dan Ostahie, fondator şi CEO, Altex România - 021

Postat la 08 ianuarie 2022 189 afişări

100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Dan Ostahie, fondator şi CEO, Altex România - 021

Antreprenorul a pus bazele companiei Altex România în 1991, la Piatra Neamţ, afacerea pornind cu televizoare second-hand importate.

Dan Ostahie este absolvent al Facultăţii de Electronică şi Comunicaţii din cadrul Universităţii Politehnica din Bucureşti.

Compania a ajuns la o reţea de circa 125 de magazine deschise la nivel naţional sub mărcile Altex şi Media Galaxy, precum şi două magazine online.

Retailerul este liderul pieţei de profil şi a intrat, în urma avansului de 24% din 2020, în clubul miliar­darilor în euro, numărându-se printre câştigătorii pandemiei.

Top 3 priorităţi pentru viitor:

1.Œ Dezvoltarea sistemelor informatice existente, astfel încât să permită dezvoltarea companiei, diversificarea şi îmbunătăţirea serviciilor şi a produselor pe care le oferim clienţilor. Avansul tehnologic a devenit critic în competitivitatea unei companii în piaţă.

2. Retenţia talentelor în interiorul companiei, dezvoltarea oamenilor care fac parte din echipă şi atragerea de noi valori în grupul Altex.

3.  Consolidarea unui climat economic stabil, onest şi sustenabil în România. Încurajăm reciclarea, protecţia mediului, cât şi valorificarea producţiei interne a ţării.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.