100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Dan Isai, cofondator, Salad Box - 066

Postat la 13 martie 2022 310 afişări

100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Dan Isai, cofondator, Salad Box - 066

Dan Isai a investit în mai multe proiecte, mai cu seamă în domeniul HoReCa, în care a intrat odată cu fondarea Salad Box, în 2012. 

Lanţul de restaurante cu servire rapidă a fost fondat de Dan Isai alături de alţi trei antreprenori români. Ei au început afacerea investind circa  20.000 de euro.

Cu circa 70 de unităţi pe plan local şi internaţional, cifra de afaceri totală a businessului era de peste 25 de milioane de euro în 2019, anterior pandemiei, conform datelor comunicate anterior de companie Ziarului Financiar.

Fondatorii Salad Box au dezvoltat şi alte concepte, sub umbrela Sterling Cruise Group: Pep & Pepper, Taksim sau Resto Aperto; Dan Isai a investit şi în lanţul de cafenele de Narcoffee Roasters, alături de Marcelus Suciu, fondatorul Marty Restaurants.

Salad Box şi-a continuat expansiunea internaţională în regim de franciză în anul 2020.

Top 3 priorităţi pentru viitor:

„Dezvoltarea noastră va continua mult pe internaţional şi vom creşte mult ca număr de restaurante. În România dorim să ajungem la clienţi prin mai multe canale, nu neapărat prin mai multe locaţii. Dorim să creştem cota de piaţă prin numărul de salate, nu neapărat prin numărul de locaţii. Probabil vor apărea câteva locaţii stradale, poate containere, poate insule în supermarket, poate vor apărea şi câteva drive-thru-uri pentru produsele noastre, dar nu aceasta este marea creştere – aceasta va fi prin numărul de produse care ajung la clienţi, prin delivery, self checkout, pick-up points“, a precizat cofondatorul Salad Box într-un interviu acordat Ziarului Financiar.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.