100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Carmen Drăgan, Preşedinte, Grupul Monza România - 072

Postat la 21 martie 2022 283 afişări

100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Carmen Drăgan, Preşedinte, Grupul Monza România - 072

Absolventă a Facultăţii de Drept din Bucureşti, specializare în drept civil, comercial şi drept internaţional, Carmen Drăgan deţine o experienţă de peste 20 de ani în profesia de avocat.

A înfiinţat şi condus propria companie de consultanţă juridică pentru antreprenorii români şi străini şi a dezvoltat proiecte green-field, construind nenumărate societăţi noi cu capital străin pe care le-a şi ajutat să crească.

Şi-a extins expertiza în domeniul resurselor umane, în cooptarea profesioniştilor valoroşi şi formarea profesională a altora.

A preluat actuala funcţie după ce a făcut parte din echipa care a definitivat în România acest proiect italian de anvergură.

Grupul Monza România deţine în prezent patru spitale în Bucureşti: Spitalul Monza, Spitalul de Oncologie Monza (deschis în aprilie anul acesta), Monza Metropolitan Hospital şi Centrul Medical Monza.

Top 3 priorităţi pentru viitor:

1.Œ Proritatea mea şi a grupului Monza în acest moment este să contribuim la minimalizarea efectelor pandemiei de COVID-19 asupra pacienţilor. Suntem aici să oferim servicii medicale mai ales acum, când spitalele de stat nu se mai pot ocupa de bolnavii ce nu reprezintă urgenţe. Şi facem acest lucru în siguranţă pentru toţi: testăm PCR pacienţii, iar aceştia ramân izolaţi până a doua zi când are loc intervenţia/procedura medicală. De asemenea, încă de la începutul pandemiei, grupul Monza a ajutat sistemul naţional de sănătate punând la dispoziţie unul dintre spitalele sale – Monza Metropolitan Hospital – ca spital suport pentru bolnavii de Covid, cu cea mai mare secţie de terapie intensivă din ţară.

2. O a doua prioritate pentru mine este ca toate spitalele grupului Monza România să ajungă la nivelul de notorietate pe care îl are Spitalul Monza (primul spital al grupului deschis în România). Şi în fiecare zi ne preocupăm să atingem acest obiectiv: investim în echipe medicale profesioniste, cu experienţă, investim în echipamente medicale de ultimă generaţie, investim în personalul administrativ care lucrează cu pacienţii.

3.Ž O altă prioritate de-a mea pentru viitor este ca toţi angajaţii şi colaboratorii să-şi desfăşoare activitatea în spiritul culturii organizaţionale a grupului Monza, să îmbrăţişeze şi să transmită mai departe filosofia, misiunea, viziunea şi valorile grupului, să lucreze cât mai bine, la standarde cât mai înalte, astfel încât să ne atingem obiectivele: să oferim pacienţilor acces la servicii medicale performante, care să le îmbunătăţească calitatea vieţii.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.